Bianca Heijtbrink-Kuypers

Coördinatie Steun broers en zussen en (online) Kwatro platformStreep paars lang


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

Bianca Heijtbrink

In 1978 ben ik geboren in Venray, als jongste in een warm gezin van 4. Ik heb fijne herinneringen aan mijn jeugd met liefdevolle ouders die er altijd waren (en zijn) voor mijn zus en mij.

In 2013 leerde ik mijn man kennen, die toen nog in Utrecht woonde. We hebben kort samengewoond in Utrecht, maar toen ik zwanger was van onze zoon wilde ik graag terug verhuizen naar Venray, waar later ook onze dochter werd geboren.

Als kind wilde ik heel graag kinderarts worden. Het leek me mooi om met kinderen te werken en hen te helpen. Helaas had ik geen ‘bèta-knobbel’ en moest ik deze droom al snel laten varen. Gefascineerd door het reilen en zeilen in een groot distributiecentrum, waar ik door mijn baantje bij een supermarkt tijdens mijn VWO op bezoek mocht, besloot ik Commerciële Economie te gaan studeren. Sinds mijn afstuderen heb ik verschillende banen gehad, waar ik bij elke baan weer nieuwe dingen leerde over mijzelf, het bedrijf en het leven, maar toch ook continu op zoek bleef naar iets wat ik nog niet gevonden had.Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Moeder worden was op zich al een keerpunt in mijn leven; de zorg en zoveel liefde geven en krijgen was overweldigend. Toen onze dochter werd geboren en tegelijkertijd mijn man in het ziekenhuis lag met een hersenvliesontsteking, startte voor mij een sneltrein waarbij ik door een aaneenschakeling van gebeurtenissen kennis maakte met de overtreffende trap van vervelende gevoelens. Gevoelens, die me tot dan toe redelijk bespaard waren gebleven. Een jaar later volgende een burn out; een duidelijk teken dat ik zaken anders moest gaan aanpakken!

Ik leerde beter te luisteren naar mezelf, maar nog altijd heb ik de neiging om de zorg voor anderen boven de zorg voor mijzelf te plaatsen. De hernia die ik begin 2022 kreeg herinnerde mij eraan dat ik toch ook echt heel goed voor mijzelf moet blijven zorgen, naast mijn baan en de zorg voor mijn gezin. Voor mijzelf zorgen betekent voor mij ook naar mijn gevoel luisteren en mijn tijd spenderen aan zaken waar ik mij goed bij voel en waar ik energie van krijg.

 Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Christel en ik leerden elkaar kennen toen onze zoons bij elkaar in de klas kwamen en vriendjes werden. Toen ik net voor de zomer van 2022 een interview met Christel las over de plannen voor de Kinderhospice voelde ik aan elke vezel in mijn lijf dat ik mij hier ook voor wil inzetten. Op de een of andere manier leek voor mij alles samen te komen: mijn droom om kinderen te helpen en zin aan mijn leven te geven op een manier die ik zocht.

Met mijn enthousiasme, doorzettingsvermogen, organisatieskills en de wil om bij te dragen aan dit fantastisch mooie project denk ik van toegevoegde waarde te zijn voor het Kwatro-team. Ik ben dankbaar en trots hiervan deel uit te maken!

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071