Supportgroep voor ouders met een ernstig zieke zoon of dochter
Streep paars lang

Het leven staat ineens stil wanneer je te horen krijgt dat je zoon of dochter ongeneeslijk ziek is. De kans bestaat dat jullie kind door deze ziekte komt te overlijden. Alle aandacht gaat vanaf dat moment uit naar jullie zoon of dochter.

Dit roept bij iedereen emoties op. Bij jullie als ouders, bij jullie kind, in het gezin en natuurlijk bij de rest van de familie. Ook vrienden en anderen op school voelen hier emoties bij. Uiteraard begrijpt niet iedereen precies waar jullie als gezin doorheen gaan. Het kan helpen om met andere ouders te praten die hetzelfde meemaken. Dit lucht op en kan voor mentale ruimte zorgen waardoor je meer beschikbaar bent voor je kind, voor elkaar en voor je gezin.

Als je deze behoefte voelt en graag wilt verbinden met mensen die elkaar begrijpen, dan kunnen we je daarbij helpen. In deze supportgroep kun je vrij praten. Zonder veel woorden nodig te hebben en zonder dat je je schuldig voelt tegenover de ander.

Vanaf oktober 2021 heeft Anne-Aimée Blacquière in samenwerking met kinderhospice Kwatro een supportgroep opgezet voor alle ouders van kinderen die ernstig ziek zijn.


"Het leven van je kind is kostbaar.
En dat van jou ook"

 

Hoe ziet de supportgroep eruit?
Het is belangrijk om te weten dat er geen verwachtingen zijn als je besluit deel te nemen aan de supportgroep. In deze groep kun je informatie delen en participeren op de manier die goed voelt voor jou. Het kan zijn dat je hier het ene moment wel behoefte aan hebt en een volgend moment niet. Dat is helemaal prima.

Herkenning, verbinding, delen, onvoorwaardelijke liefde en een luisterend oor staan centraal in deze supportgroep.

 Data

De supportgroep komt twee keer per maand bij elkaar. Hier vind je de data en kun je ook direct jouw plek reserveren.

Waar
Op de broedplaats van multidisciplinair gezondheidscentrum Zorg de Keizer, Keizersveld 13D, 5803 AM Venray.

Vergoeding
Wij vragen een persoonlijke bijdrage van Eur 27,- per persoon per bijeenkomst.
Van de opbrengst gaat 10% naar kinderhospice Kwatro.

Heb je een vraag? 
Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We helpen je graag.

aanmelden supportgroep kinderhospice kwatro

 

Wanneer jouw zoon of dochter in Kinderhospice Kwatro verblijft is deelname kosteloos. Meld je dan aan via deze link.

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071