Laura Holleman
Verpleegkundige zorg voor kinderenStreep paars lang 

Waar kom ik vandaanStreep paars lang

Blok laura hollemanIk ben geboren en opgegroeid in een liefdevol gezin in het mooie Venlo. Doordat ik tijdens mijn jeugd met een kinderopvang aan huis ben opgegroeid, zie ik al vanaf jongs af aan hoe het is om te zorgen voor kindjes van verschillende leeftijden.

Mijn interesse in het zorgdragen voor kinderen en mijn passie voor de medische wereld hebben er dus voor gezorgd dat ik ben gaan werken als verpleegkundige in de kindzorg. 

Tijdens mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik in veel verschillende organisaties en sectoren mogen werken. Vervolgens ben ik na het behalen van mijn diploma een aantal jaren in het witte pak in het ziekenhuis blijven hangen.

Ik heb veel nieuwe dingen geleerd en geprobeerd. Ik ben als persoon gegroeid en ook op persoonlijk vlak heb ik hier ontzettend veel geleerd.  


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Toen ik in 2020, bij mijn toenmalige werkgever in het ziekenhuis, de Corona-afdeling werd geopend, aarzelde ik geen moment om daar te gaan helpen.

De manier waarop wij toentertijd als nog-niet-wetende zorgverleners in de frontlinie stonden, is mij bij gebleven. Hierbij moesten we zorgen voor de vaak angstige, kwetsbare en zieke patiënten. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een hele andere kijk op het verpleegkundige vak heb gekregen. 

Tijdens deze periode heb ik gezien dat hoe hoog sommige bergen soms ook lijken, das te mooier het uitzicht achteraf is! 

Niet alleen op medisch vlak heb ik hier veel geleerd. Maar ook het verdiepen in alle emoties en gevoelens die bij de onzekere en moeilijke dagen komen kijken, hebben voor een rugzak aan ervaring gezorgd.


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Nadat de rust rondom de coronapandemie terugkeerde kreeg ik de drang om mezelf weer opnieuw uit te dagen. Hierna kwam het werken als verpleegkundige op de kinderafdeling in het Laurentiusziekenhuis op mijn pad. Hier ben ik weer opnieuw verliefd geworden op het gevoel dat het zorgen voor een kind met zich meebrengt. Deze liefde voor de kindzorg neem ik ook mee in de nieuwe uitdaging die ik aanga bij LIZ4Kwatro.

Vol enthousiasme ga ik samen met de rest van het super gemotiveerde KIK-team aan de slag om de zorg aan huis te bieden waarbij we naast de gevraagde medische zorg ook rust, ontspanning en vertrouwen bieden aan kind en gezin.  

"Hoe hoger de berg, hoe mooier het uitzicht"

Laura verleent zorg aan huis met team KIK regio Venlo - Roermond. 


lees meer kinderhospice kwatro       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         button-persoonlijk-bericht.png      
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071