Len Hoeijmakers
Verpleegkundige zorg voor kinderenStreep paars lang 

Waar kom ik vandaanStreep paars lang

Blok LenIk ben opgegroeid in Gennep en voor de liefde 17 jaar geleden naar Horst gekomen. Ik voel me hier op mijn plek en mag mezelf mama noemen van drie mooie kinderen!

In Venray heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk afgerond en daarna nog in Nijmegen de HBO-V gedaan en op verschillende afdelingen in het UMC St. Radboud gewerkt.
Inmiddels werk ik ruim 14 jaar bij de GGD als verpleegkundige Jeugdgezondheidszorg. Het contact met ouders en kinderen maakt dat ik voel dat hier mijn hart ligt.  


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Al langere tijd loop ik met de gedachte rond dat ik graag meer zou willen betekenen voor kinderen en hun ouders, broertjes/zusjes.   
Het artikel over het op te starten kinderhospice Kwatro heb ik vol interesse gelezen en het idee om hier een onderdeel van te zijn, liet mij niet meer los.
Ik voelde meteen: “Dit is wat ik wil!”


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Ik kan goed luisteren, hoef niet in de belangstelling te staan.

Ik kan aansluiten bij wat een ouder/kind aangeeft nodig te hebben en ben een lief en betrokken persoon.
Een kind vertrouwen geven, waardoor het zichzelf durft te zijn en zich kan openstellen… Dan krijg ik een glimlach op mijn gezicht.

Ik vind het heel mooi dat er speciaal voor kinderen een plek komt in de omgeving en dat ik de mogelijkheid heb om zorg te bieden aan de doelgroep waar mijn hart ligt: het kind!
Omdat ook ik lichtpuntjes kan en wil brengen."Leef de liefde. Lief het leven"

Len verleent zorg aan huis met team KIK regio Venlo - Roermond. 


lees meer kinderhospice kwatro       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         button-persoonlijk-bericht.png      
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071