Roos Theelen
Verpleegkundige zorg voor kinderenStreep paars lang

 

Waar kom ik vandaanStreep paars lang

Roos TheelenIk ben geboren op 28 april 1996 en opgegroeid als jongste in een gezin van 3 kinderen.  Als gezin zijn wij erg hecht en heb ik mijn jeugd als heel warm en veilig ervaren.

Na jong betrokken te zijn geraakt met verlies en rouw kwam ik er achter hoe kwetsbaar en kort het leven kan zijn. Ik werd er hierdoor bewust van hoe belangrijk het is om dankbaar te zijn voor het leven en niets voor lief te nemen. Dit maakte dat ik graag van betekenis wil zijn voor mensen. De keuze was dan ook makkelijk gemaakt om na mijn middelbare schooltijd een zorg opleiding te gaan doen. Deze opleiding heb ik met passie en plezier mogen volgen.

Na een aantal jaren werkervaring op te hebben gedaan in de Gehandicaptenzorg voelde ik de drang om mijzelf uit te dagen. Ik voelde dat ik er nog meer uit kon halen en wilde graag nog meer ontdekken en leren. Daar heb ik dan ook niet lang over na hoeven te denken en ik ben sinds 2021 afgestudeerd als Verpleegkundige.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Na een moeilijk jaar op persoonlijk gebied, waarin ik heel veel over mezelf geleerd heb, kwam er ook rust en ruimte om na te denken waar mijn hart écht warm van wordt. En dat is zorgen voor een kind.

In mijn zoektocht naar het vinden van een passende baan kwam LIZ (Leermeesters In Zorg) op mijn pad. Een kleinschalige zorgorganisatie in de thuiszorg die volledig aansluit met waar ik voor sta. Toen ik er achter kwam dat LIZ samen werkt met Kwatro viel opeens alles op zijn plek voor mij. Dit is alles waar ik van droomde. Werken met kinderen die intensieve zorg nodig hebben en daarnaast ondersteuning kunnen bieden aan de naaste omgeving van deze kinderen. 


 

Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

Van dichtbij heb ik meegemaakt wat de impact is op het gezin als een jong kind opeens ernstig ziek is. Dit motiveert mij daarom extra om het kind en het gezin zo goed mogelijk te ondersteunen. Ik wil samen met het fijne, professionele team de best mogelijke zorg bieden. Ik heb een groot empatisch vermogen en luister graag naar wat er echt nodig is.

 

"Mijn wens is om een lach op het gezicht van het kind te toveren"

Roos verleent zorg aan huis met team KIK regio Venlo - Roermond. 


lees meer kinderhospice kwatro       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.         button-persoonlijk-bericht.png

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071