Kom ons team versterken
Streep paars lang

ZorgprofessionalsIeder kind en hun gezin heeft een andere vraag en hun behoeftes kunnen veranderen.
Dit vraagt van jou veerkracht en maakt dat je flexibel, energiek en een doorzetter bent.
Deze veranderende behoeftes zorgen er ook voor dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en met een holistische blik naar de zorg voor het kind en gezin kijkt.

Ben jij de zorgprofessional die wil bijdragen aan zorg, ontwikkeling en/of emotionele steun voor kind en gezin? Wil je de ruimte nemen om zorg vanuit je hart te bieden en geloof jij ook dat je alleen zo professionele holistische zorg voor zieke kinderen en hun gezin kan verlenen?
Bouw samen met ons mee! Lees meer informatie in de flyer.

button flyer kinderhospice kwatro          button kwatro zoekt paars

Kwatro zoekt nu ook al versterking voor het kunnen bieden van zorg aan huis. Laat hieronder je gegevens achter en laat zien wie je bent en wat je wilt brengen. Naast je CV en motivatiebrief kan je jezelf ook op een andere manier voorstellen. Dus mooi als je een persoonlijke bijlage of kort filmpje toevoegd. 

We ontmoeten je ook graag als je nog geen professional in de zorg bent, maar wel je hart uitgaat naar kindzorg. Kwatro werkt actief samen met LIZ om jou vanuit de praktijk het vakmanschap van kinderverpleegkundige te leren. Laten we elkaar dan ook ontmoeten.

Wil je graag je talenten, je tijd en je ervaringen vrijwillig inzetten, dan is dit in de breedste zin van het woord mogelijk. Lees hier meer over.handtekening team kwatro


Invalid Input

Verplicht veld.

Verplicht veld.

/ / Invalid Input

Verplicht veld.

Verplicht veld

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Verplicht veld

Invalid Input

Invalid Input

(bestandsformaat doc, docx, xls, xlsx, png, jpg, pdf, gif, mp3 en mp4)

Invalid Input

Invalid Input


 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071