Wendy de Boer
Verpleegkundige zorg voor kinderenStreep paars lang

 


Waar kom ik vandaan
Streep paars lang

wendy de boerIk ben geboren op 19 september 1971. Ik ben breed opgeleid en heb een schat aan ervaring in veel verschillende (deel)gebieden. Tevens heb ik stages gelopen op o.a. de afdelingen dementie en psychiatrie.

Ik heb 15 jaar als kinderverpleegkundige gewerkt in het kinderziekenhuis van het Radboud UMC. (tegenwoordig Amalia kinderziekenhuis). In het Radboud UMC heb ik tevens gewerkt op long-, algemene interne- en cardiologieafdeling. Daarvoor heb ik mijn sporen onder meer verdiend als kraamverzorgende bij het Groene Kruis Noord-Limburg en op de afdeling algemene chirurgie in het St.-Elisabeth ziekenhuis in Venray. Ik heb lange tijd op kinderneurologie en kinderoncologie gewerkt.

Soms zeggen ze dat je voor de zorg in de wieg gelegd moet zijn. Dat is in mijn geval zeker zo. Ik hou van de zorg. En speciaal van kindzorg. In mei 2020 ben ik gestart met een eigen wijkteam in en rondom Vierlingsbeek. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de verschillende soorten zorgvragen van cliënten, waaronder ook kindzorg. Ondertussen werk ik binnen het wijkteam samen met zeven collega-zzp-ers.


Keerpunt in mijn leven
Streep paars lang

Ik ben voor mezelf begonnen omdat ik erachter ben gekomen dat ik meer houd van kleinschaligheid, korte lijntjes en persoonlijkheid.


Wat heb ik te brengen
Streep paars lang

‘Zorg op maat’, dat is waar ik voor sta. Ik werk daarbij ook zoveel mogelijk samen met verzorgers uit eigen omgeving van cliënt/kind. Denk aan hun familie of hun sociale netwerk. Tevens heb ik nauw contact met andere zorgverleners uit de buurt, zoals de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, ergotherapeut, welzijnsorganisatie en het ziekenhuis. Ik werk samen met de coöperatie LIZ. Een kleine nieuwe coöperatie die het leermeesterschap en ‘Zorg op maat’ hoog in het vaandel hebben staan. Samen werken we aan betere zorg en leiden we o.a. nieuwe collega’s op vanuit de LIZ academie.

Ik ben, via Christel, in contact gekomen met Kinderhospice Kwatro. Haar visie sluit naadloos aan op mijn visie om dichtbij het kind en hun verzorgers te blijven en hierin te ondersteunen waar nodig en mogelijk.

 

Wendy verleent zorg aan huis met team "Oprechtzorgend" regio Boxmeer - Vierlingsbeek 


 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        button-persoonlijk-bericht.png    

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071