Klantparticipatie
Streep paars lang

Bij Kinderhospice Kwatro wisselen we veel ervaringen uit met zowel kinderen als ouders. Zo krijgen we inzichten in de behoeftes aan zorg en de persoonlijke ontwikkeling. Deze informele momenten leggen we niet formeel vast. Wel hebben we de behoefte om zowel de kinderen als de ouders ook formeel te betrekken in het beleid ten aanzien van de zorg en andere ondersteuningen die wij als Kwatro aanbieden.

Ook jij kan beleidsmatig bijdragen aan Kinderhospice Kwatro. Wil je dit? Geef het door aan je contactpersoon of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hieronder leggen we graag de mogelijkheden om mee te praten aan je uit.Aanmelden tienerraad
Streep paars lang

Vanaf dat je 12 jaar bent mag je je ook aanmelden voor de tienerraad. In de tienerraad mag jij formeel je mening geven over het beleid en de zorg die je ontvangt. We doen dit namelijk voor jou.

Het eerste formele moment tussen jou en het team van Kwatro is voorafgaand aan een nieuwe zorgopname. Als je wilt mag je zelf vertellen hoe het met je gaat, wat er de afgelopen tijd is veranderd en wat je wensen voor de komende periode zijn. Bij dit gesprek zal papa en/of mama aanwezig zijn.

Ook praten we formeel tussentijds bij en deel je formeel jouw ervaringen op het moment dat je weer naar huis toe gaat.

De tienerraad heeft een tienervoorzitter, een tienernotulist en leden die worden ondersteund door een pedagogisch therapeut. Het verslag van de bijeenkomst wordt goedgekeurd door de tienernotulist en aangereikt aan de Directeur en dagelijkse leiding. Zij gaan samen met gehele team van Kinderhospice Kwatro de verander- en verbeterpunten praktisch doorvoeren.

De tienerraad komt aanvullend tweemaal per jaar met de Directeur bij elkaar om de status van punten in het verslag te bespreken. Ze zal jullie toelichten welke acties zijn doorgevoerd en hoort graag hoe jullie deze ervaren. Ook zullen punten worden besproken waar in de realisatie tegenaan wordt gelopen en gaan jullie met elkaar mogelijke oplossingen bedenken.

aanmelden voor tienerraad kinderhospicekwatro
Aanmelden voor ouderraad
Streep paars lang

Ook jouw ouders kunnen hun stem geven over het beleid. De ouders die lid worden van de ouderraad behartigen de belangen van de kinderen en ouders die in het kinderhospice verblijven. Zo denken ze mee en adviseren ze in beleidszaken en ontwikkelingen. De ouderraad komt tenminste driemaal per jaar bijeen, waarvan eenmaal met de Directeur en de Raad van Advies van Kwatro.

aanmelden voor ouderraad kinderhospicekwatroHeb je een klacht of compliment voor ons?
Streep paars lang

Kinderhospice Kwatro neemt jouw feedback serieus.

Complimenten zijn ook altijd welkom. Wil je een compliment achterlaten, klik dan hier?
Heb je een klacht? Fijn als je jouw onvrede met ons deelt. Klachten worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.
Lees meer over klachtenregeling.


handtekening team kwatro

 
© 2022 Stichting Kinderhospice Kwatro  |  Privacyreglement  |  FAQ  |  Venrayseweg 89a, Horst aan de Maas  |  KvK 84520906  |  RSIN 863243071